Nieuw vastgoedkantoor te Veurne

Het is zover, we hebben een nieuw pop-up vastgoedkantoor erbij. Zaakvoerder Thijs Balloey zal de regio Veurne nog beter kunnen bedienen en krijgt de regio zo toegang tot Groep Vlaemynck. Bent u op zoek naar een woning of appartement te Veurne? Kom langs op afspraak en Thijs heet u welkom!

Vlaemynck vastgoedkantoor Veurne

Vlaemynck vastgoedkantoor Veurne

Nieuw vastgoedkantoor te Veurne

In april 2021 namen we onze intrek in een gloednieuw pop-up kantoor te Veurne. Meer bepaald in de Klaverstraat.
Met dit nieuwe kantoor wil zaakvoerder Thijs de regio van Veurne nog beter bedienen. Hiermee staat de teller bij Vlaemynck Vastgoed meteen op 5 kantoren, verspreid over de volledige provincie West-Vlaanderen.
Met dit nieuw bijkomend kantoor wensen wij onze vastgoedprojecten in regio Veurne nog meer in de verf te zetten. Dankzij ons dynamisch videoscherm en verlichte etalagefiches willen wij onze klanten een echte beleving geven. Hieronder kan u alvast een rondleiding krijgen van ons gloednieuwe pop-up vastgoedkantoor te Veurne.

Virtuele rondleiding vastgoedkantoor te Veurne (pop-up)

 

Zaakvoerder vastgoedkantoor Veurne Thijs aan het woord

"Als rasechte Veurnaar was het mijn droom om een full-service kantoor te kunnen opstarten in mijn geboortestad. De vastgoedmicrobe is gegroeid uit het enorme potentieel die onze stad bezit. Het erfgoed, de ontwikkelingsmogelijkheden, het stedelijke en het landelijke.

Na enkele jaren opleiding, stage en ervaring opdoen in het Vlaemynck kantoor te Nieuwpoort besliste ik in het groeiverhaal van de groep te stappen. Kantoren in Tielt en Nieuwpoort zijn gevestigde waarden met een staat van dienst van respectievelijk 20 en 15 jaar, Poperinge volgde in 2020 waarop we nu een vierde kantoor openen. Vlaemynck is een slimme keuze, het huisvest een dynamische groep verkopers ondersteunt door een professionele achterban van juristen, een grafisch ontwerper, online marketeer en vastgoedprofessionals.
Vanaf begin 2022 krijg ik een vaste stek in de Lindendreef in residentie De Dreve.

Ik spring met plezier bij u binnen om mezelf voor te stellen!"

Woning of appartement te koop in Veurne

Bent u op zoek naar een villa, kantoor, woning of appartement in Veurne? Of wenst u uw woning te verkopen? Dan bent u bij het vastgoedkantoor te Veurne aan het juiste adres.

Het kantoor is van maandag tot zaterdag geopend op afspraak. Op woensdag is het kantoor open van 9u tot 12u en van 13u30 tot 18u. (Gesloten op zondag)

Wij kijken alvast uit naar uw bezoek!

Vlaemynck vastgoedkantoor Veurne interieur

Vlaemynck vastgoedkantoor Veurne interieur

Group Vlaemynck, een overzicht

De vijf regionaal sterk verankerde vastgoedkantoren focussen zich vanzelfsprekend op de commercialisering van onroerende goederen en op vastgoedtransacties. Flexibiliteit en top-vakmanschap staan daarbij centraal. Dankzij enkele sterke samenwerkingen kunnen we ondertussen ook buitenlands vastgoed aanbieden in Spanje of Frankrijk, en het overkoepelende Vlaemynck bedrijfsvastgoed richt zich – los van streek of regio – specifiek op diensten voor ondernemingen. De letterlijke meerwaardezoekers kunnen dan weer terecht bij Vlaemynck Investeringsvastgoed, net zoals het bedrijfsvastgoed een overkoepelend gegeven.

Lange tijd was Tielt het belangrijkste actieterrein van een vlot groeiende Group Vlaemynck, waarin steeds meer verschillende activiteiten een thuis vonden. Met de opening van Vlaemynck Vastgoed in Veurne krijgt ook regio Veuren rechtstreeks toegang tot Group Vlaemynck.

Ontdek ons aanbod

Met onze vastgoedkantoren te Tielt, Nieuwpoort, Veurne, Poperinge en Waregem bieden wij een uitgebreid en gevarieerd aanbod vastgoed in uw buurt: van rijhuizen tot riante villa’s en herenhuizen, appartementen of een luxueus penthouse en nieuwbouwwoningen.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.