Vlaemynck Sint-Idesbald: uw vastgoedkantoor in Koksijde

Vlaemynck, uw slimme keuze in vastgoed is als vastgoedmakelaar thuis in Sint-Idesbald en Koksijde. Zoekt u een vastgoedpartner, een expert, een thuis, een huis of een appartement in het kunstenaarsdorp aan zee? Ons vastgoedkantoor in Sint-Idesbald is meer dan zomaar een vastgoedmakelaar.

Wonen in
Sint-Idesbald (Koksijde)

Cultuur en natuur in adembenemend Koksijde

Wandel op het strand met de blik op oneindig, surf mee op de golven van het seizoen of geniet van alle faciliteiten die Koksijde te bieden heeft. In Koksijde kijk je naar de toekomst met je voeten in het verleden. Achter elk hoekje en kantje schuilt iets moois.

De Hoge Blekker is de hoogste duin van de kuststrook. West-Vlamingen begrijpen ongetwijfeld de oorsprong van de naam. Zeelui zagen zijn witte kruin van ver al blinken, of ‘blekken’. Ondanks zijn faam kan je er nog genieten van de rust.

Sint-Idesbald Koksijde

Sint-Idesbald Koksijde

Huis te koop in Sint-Idesbald

We verkopen uw huis of appartement in Sint-Idesbald met plezier en met vakmanschap. Met kennis van zaken en van de lokale vastgoedmarkt. De juiste koper voor uw huis zoeken en het aan de beste prijs verkopen, is ons doel. Ons vastgoedkantoor in Sint-Idesbald maakt deel uit van een groter netwerk waarmee we aan de Belgische westkust thuis zijn.

Appartement te koop in
Sint-Idesbald

Ons vastgoedkantoor in Sint-Idesbald heeft een knap vastgoedaanbod en koppelt dat probleemloos aan de topservice die we ook in onze vastgoedkantoren in Nieuwpoort, Poperinge, Veurne, Waregem en Tielt bieden. Aarzel niet om ons te contacteren. 

Vlaemynck Westkust team

Vlaemynck Westkust team

Vlaemynck Sint-Idesbald ligging

Vlaemynck Sint-Idesbald ligging

Praktische info vastgoedkantoor Sint-Idesbald (Koksijde)

Bent u op zoek naar een villa, kantoor, woning of appartement in Sint-Idesbald? Of wenst u uw woning te verkopen? Dan bent u bij het vastgoedkantoor te Sint-Idesbald aan het juiste adres.
Het kantoor is open op maandag tot zaterdag van 9u tot 12u en van 13u30 tot 18u uitgezonderd woensdag en dinsdagvoormiddag (enkel op afspraak).

Het vastgoedkantoor bevindt zich in de Strandlaan 316 te Sint-Idesbald (Koksijde). 

Kopen aan de Belgische Kust?

Ontdek ons aanbod te koop in Sint-Idesbald of contacteer Jhonny (makelaar vastgoedkantoor Sint-Idesbald) voor meer informatie. Of spring eens binnen in ons nieuwe vastgoedkantoor in Koksijde.

Jhonny kijkt alvast uit naar uw bezoek!

Jhonny | Vlaemynck Sint-Idesbald

Jhonny | Vlaemynck Sint-Idesbald

Ontdek ons aanbod

Met onze vastgoedkantoren te Tielt, Nieuwpoort, Veurne, Poperinge en Waregem bieden wij een uitgebreid en gevarieerd aanbod vastgoed in uw buurt: van rijhuizen tot riante villa’s en herenhuizen, appartementen of een luxueus penthouse en nieuwbouwwoningen.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.