Vlaemynck breidt uit: nieuw vastgoedkantoor Poperinge

Lange tijd was Tielt het belangrijkste actieterrein van een vlot groeiende Group Vlaemynck, waarin steeds meer verschillende activiteiten een thuis vonden. Met de opening van Vlaemynck Vastgoed Westhoek krijgt ook de Westhoek rechtstreeks toegang tot Group Vlaemynck. Zaakvoerder Kristof Declercq heet u van harte welkom!

Vlaemynck Westhoek: vastgoedkantoor Poperinge

Vlaemynck Westhoek: vastgoedkantoor Poperinge

Nieuw vastgoedkantoor te Poperinge (Westhoek)

Medezaakvoerder in de Ieperstraat in Poperinge is Kristof Declercq. Hij draagt er de eerste verantwoordelijkheid en wordt het gezicht en het aanspreekpunt voor de derde West-Vlaamse regio waarin Group Vlaemynck zijn activiteiten ontplooit. Rechtstreekse collega’s vindt Kristof immers bij Vlaemynck Vastgoed Tielt (sinds 1999) en in Vlaemynck Vastgoed Westkust (Nieuwpoort, sinds 2007) met medezaakvoerder Adriaan Logier.

Daar stopt het evenwel niet. Naast de pure – verkoop en verhuur – particuliere vastgoedactiviteiten, leerden de voorbije twintig jaar vooral dat specialiseren ook op de vastgoedmarkt de sleutel tot succes is. Het grote voordeel van die denk- en werkwijze is dat de verschillende vastgoedkantoren –er komen er in de toekomst nog bij – naast hun traditionele, lokale vastgoedfunctie vooral een cruciale rol krijgen als toegangspoort. Toegang tot alles wat Group Vlaemynck te bieden heeft. En dat is heel wat.

Vlaemynck Westhoek: vastgoedkantoor Poperinge interieur

Vlaemynck Westhoek: vastgoedkantoor Poperinge interieur

Group Vlaemynck, een overzicht

De vier regionaal sterk verankerde vastgoedkantoren focussen zich vanzelfsprekend op de commercialisering van onroerende goederen en op vastgoedtransacties. Flexibiliteit en top-vakmanschap staan daarbij centraal. Dankzij enkele sterke samenwerkingen kunnen we ondertussen ook buitenlands vastgoed aanbieden in Spanje of Frankrijk, en het overkoepelende Vlaemynck Bedrijfsvastgoed richt zich – los van streek of regio – specifiek op diensten voor ondernemingen. De letterlijke meerwaardezoekers kunnen dan weer terecht bij Vlaemynck Investeringsvastgoed, net zoals het bedrijfsvastgoed een overkoepelend gegeven.

Lange tijd was Tielt het belangrijkste actieterrein van een vlot groeiende Group Vlaemynck, waarin steeds meer verschillende activiteiten een thuis vonden. Met de opening van Vlaemynck Vastgoed Westhoek in Poperinge krijgt ook de Westhoek rechtstreeks toegang tot Group Vlaemynck.

Ontdek ons aanbod

Met onze vastgoedkantoren te Tielt, Nieuwpoort, Veurne, Poperinge en Waregem bieden wij een uitgebreid en gevarieerd aanbod vastgoed in uw buurt: van rijhuizen tot riante villa’s en herenhuizen, appartementen of een luxueus penthouse en nieuwbouwwoningen.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.