Vlaemynck breidt uit: nieuw vastgoedkantoor Poperinge

Lange tijd was Tielt het belangrijkste actieterrein van een vlot groeiende Group Vlaemynck, waarin steeds meer verschillende activiteiten een thuis vonden. Met de opening van Vlaemynck Vastgoed Westhoek krijgt ook de Westhoek rechtstreeks toegang tot Group Vlaemynck.

Vlaemynck Westhoek: vastgoedkantoor Poperinge

Vlaemynck Westhoek: vastgoedkantoor Poperinge

Nieuw vastgoedkantoor te Poperinge (Westhoek)

Poperinge, dé hoppestad, vlak bij de Frans-Belgische grens ligt het charmante Poperinge. Elk fiets- en wandelliefhebber vindt er zijn gading. Even op adem komen? Geniet van één van de vele streekbiertjes op de vele gezellige terrasjes. Ook culinair kom je zeker aan je trekken in één van de vele restaurants van Poperinge.

Bovendien is er een ruim aanbod vastgoed aanwezig: van ruime huizen met een grote tuin en moderne appartementen, tot nieuwbouwwoningen. Bij het Vlaemynck vastgoedkantoor in de Westhoek vindt u zeker uw geknipte woning of appartement in de Westhoek.

Daar stopt het evenwel niet. Naast de pure – verkoop en verhuur – particuliere vastgoedactiviteiten, leerden de voorbije twintig jaar vooral dat specialiseren ook op de vastgoedmarkt de sleutel tot succes is. Het grote voordeel van die denk- en werkwijze is dat de verschillende vastgoedkantoren –er komen er in de toekomst nog bij – naast hun traditionele, lokale vastgoedfunctie vooral een cruciale rol krijgen als toegangspoort. Toegang tot alles wat Group Vlaemynck te bieden heeft. En dat is heel wat.

Vlaemynck Westhoek: vastgoedkantoor Poperinge interieur

Vlaemynck Westhoek: vastgoedkantoor Poperinge interieur

Group Vlaemynck, een overzicht

De vier regionaal sterk verankerde vastgoedkantoren focussen zich vanzelfsprekend op de commercialisering van onroerende goederen en op vastgoedtransacties. Flexibiliteit en top-vakmanschap staan daarbij centraal. Dankzij enkele sterke samenwerkingen kunnen we ondertussen ook buitenlands vastgoed aanbieden in Spanje of Frankrijk, en het overkoepelende Vlaemynck Bedrijfsvastgoed richt zich – los van streek of regio – specifiek op diensten voor ondernemingen. De letterlijke meerwaardezoekers kunnen dan weer terecht bij Vlaemynck Investeringsvastgoed, net zoals het bedrijfsvastgoed een overkoepelend gegeven.

Lange tijd was Tielt het belangrijkste actieterrein van een vlot groeiende Group Vlaemynck, waarin steeds meer verschillende activiteiten een thuis vonden. Met de opening van Vlaemynck Vastgoed Westhoek in Poperinge krijgt ook de Westhoek rechtstreeks toegang tot Group Vlaemynck.

Ontdek ons aanbod

Met onze vastgoedkantoren te Tielt, Nieuwpoort, Veurne, Poperinge en Waregem bieden wij een uitgebreid en gevarieerd aanbod vastgoed in uw buurt: van rijhuizen tot riante villa’s en herenhuizen, appartementen of een luxueus penthouse en nieuwbouwwoningen.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.