Bedrijfsgebouw Te huur Tielt (8700) |

Op zoek naar een instapklare en tot in de puntjes afgewerkte showroom met de nodige burelen? Stop dan hier uw zoektocht en kom dit pand bezoeken!

De voormalige burelen en showroom van welbekend bouwbedrijf Van Hulle worden te huur aangeboden en kennen een zeer commerciële ligging in het Industriepark Noord van Tielt. Het verzamelpunt van alle grote bedrijven. Dankzij de gunstige ligging bent u nabij het centrum van Tielt en belangrijke invalswegen. 

De showroom bestaat uit 2 verdiepingen en kent een totale oppervlakte van 1011,25 m². In de showroom worden 2 burelen aangeboden die als onthaalpunt kunnen dienen.
Prijs: € 45/m² per jaar.

Naast de showroom zijn er ook verschillende burelen, zowel gezamenlijke als aparte bureauruimtes. Verder biedt het pand ook nog een vergaderzaal aan, sanitaire ruimtes en een keuken. De burelen zijn 365 m² groot. Prijs: € 65/ m² per jaar. 

Dit bedrijfsgebouw is onmiddellijk vrij. 

Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer ons volledig vrijblijvend via 051/40.40.10 of info@vlaemynck.be!

Interesse?
Neem contact op!

Bel: 051404010

Algemene info

Type Bedrijfsgebouw
Straat Galgenveldstraat
Stad/Gemeente Tielt (8700)
Provincie West-Vlaanderen
Naam gebouw Van Hulle
Beschikbaar vanaf Onmiddellijk

Indeling

Kantoorruimte | 365m² 1
Showroom | 1011,25m² 1
Keuken 1
Toilet 1

Technisch

Nieuwbouw Nee
Algemene staat Instapklaar

Galgenveldstraat 16, 8700 Tielt (8700) (toon op kaart)

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.