Woning Te koop Anzegem | € 545 000

Deze moderne – tijdloze - villa rustig gelegen in de landelijke deelgemeente Vichte (Anzegem) betreft werkelijk het neusje van de zalm (renovatiejaar 2013). De niet-alledaagse indeling is verrassend! De beslotenheid en het privékarakter van de tuin zorgt voor een schitterende lichtinval.

Hele ruime inkomhal, lichtrijke woonkamer en salon met gezellige gashaard en grote raampartijen. Fantastisch geïnstalleerde leefkeuken met Amerikaanse koelkast, 8X Siemens-toestel (oa. stoomoven pyrolyse, grote oven pyrolyse, combi-micro, 2 warmhoudlades, inductiekookplaat met 5 zones) met aansluitend praktisch was- en voorraadberging.

1e verdieping omvat een nachthal met 2 ruime slaapkamers vooraan (11,85 m2; 11,30 m2) waarvan 1 is ingericht als bureelruimte met een op maat gemaakt bureaumeubel en badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel.

2e verdieping omvat een nachthal met 3 ruime slaapkamers (16,60 m2; 17,50 m2; 13,45 m2) met extra badkamer (toilet, ligbad en wastafel) en praktische zolder. Het dak werd volledig geïsoleerd.

Aan opbergruimte geen gebrek! Er is een inpandige garageruimte met aansluitend een praktische droge kelderberging met directe toegang naar de keuken.

De aangelegde – zongerichte - tuin maakt het héérlijk vertoeven die volledig omheind is, voorzien van sfeerverlichting en automatisch beregeningssyteem. Pluspunt: regenwaterput (3000L) die blijvend wordt bijgevuld door de boorput.

EXTRA: Niko Home Control domoticasysteem en camerabewaking, alsook een overdekte tuinlounge mét badkamer en tuinberging. Aan ruimtes geen gebrek!

Voor de woning treffen tal van parkeermogelijkheden in de straat. Daarnaast is er nog parkeerruimte voor minstens 4 wagens op eigen terrein, afgesloten met automatische toegangspoort in Padouk, waaronder een recent geïnstalleerde carport mét laadpaal en inpandige garageruimte.

TROEVEN: modern, trendy en instapklaar, elektriciteit conform het AREI en energiezuinig!

Interesse?
Neem contact op!

Bel: 056980555

Algemene info

Type Woning
Stad/Gemeente Anzegem
Provincie West-Vlaanderen
Renovatieverplichting Neen

Gegevens vergunningen

G(ebouw)-score A
P(erceel)-score A

Afmetingen en kosten

Totale opp. 579 m²
Oriëntatie tuin Oost

Technisch

Bouwjaar 1968
Renovatiejaar 2013
Nieuwbouw Nee
Algemene staat Instapklaar

EPC

EPC ref. 3349968
EPC 185000 kWh/m² Label epc_B
EPC datum 24/08/2024
EPC vervaldatum 24/08/2034

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.