Woning Te koop Deerlijk | € 195 000

Op een zeer vlotte en rustige ligging te Deerlijk treft u deze te renoveren ruime gezinswoning aan. Op slechts een boogscheut van het centrum en De Gavers, alsook zijn alle commerciële centra binnen handbereik.

Het gelijkvloers omvat een ruime inkomhal, sfeervolle ruime woonkamer, keuken met directe toegang tot de droge kelderberging. Extra: gastentoilet en extra opbergruimte met zolder naastliggend de woning die gebruikt kan worden tot uitbreiding van de huidige woonst.

De eerste verdieping omvat hal met 3 slaapkamers (6,75 m², 19,65 m² en 9,95 m²) en badkamer voorzien van ligbad, toilet en wastafel.

Extra troef: vaste traphal voorzien naar de zolderruimte waar je de mogelijkheid hebt tot een extra slaapkamer. Een zee van ruimte dus in deze woning!

Als kers op de taart geniet deze vastgoedtopper nog van een aangename ruime tuin met als extra een aparte garageruimte die je kan bereiken via de praktische zij-uitweg. Zo bevindt zich er surplus een ruime oprit met toegang tot de tuin en garageruimte. Aan parkeermogelijkheden geen gebrek!

PLAN SNEL JOUW BEZOEK IN VOOR DEZE TE RENOVEREN WONING MET 1001 MOGELIJKHEDEN!

Interesse?
Neem contact op!

Bel: 056980555

Algemene info

Type Woning
Stad/Gemeente Deerlijk
Provincie West-Vlaanderen

Gegevens vergunningen

G(ebouw)-score A
P(erceel)-score A

Afmetingen en kosten

Totale opp. 301 m²
Oriëntatie tuin Oost

Technisch

Bouwjaar 1959
Nieuwbouw Nee
Algemene staat Te renoveren

EPC

EPC ref. 3290484
EPC 919 kWh/m² Label epc_F
EPC datum 21/06/2024
EPC vervaldatum 21/06/2034

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.