Woning Te koop Harelbeke | € 250 000

Deze woning bevindt zich op een uitstekende locatie in een rustige woonwijk. Voorzieningen (scholen, winkels, openbaar vervoer, ... ) zijn in de nabijheid van de woning terug te vinden en ook belangrijke invalswegen en snelwegen zijn niet veraf.

De inkomhal met apart gastentoilet biedt toegang tot de ruime woonkamer met vooraan zicht op het park en achteraan op de tuin. De aansluitende geïnstalleerde keuken voorziet in heel wat bergruimte en beschikt over de courante toestellen. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers (2 grote, 1 kleine) en de badkamer. Via de vaste trap begeeft u zich naar de zolderverdieping waarde master-bedroom werd ondergebracht. De woning is volledig onderkelder. Er zijn drie kelderruimtes en een inpandige garage.

Buiten vertoeven doe je in de zuidgerichte tuin dewelke uit twee gedeeltes bestaat. Het eerste gedeelte voorziet in een leuk balkon en een barbecuezone. Achteraan bevindt zich een groene zone.

Recente stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Plan snel jouw bezoek in voor deze woning!

Interesse?
Neem contact op!

Bel: 056980555

Algemene info

Type Woning
Stad/Gemeente Harelbeke
Provincie West-Vlaanderen

Gegevens vergunningen

G(ebouw)-score D
P(erceel)-score D

Technisch

Bouwjaar 1957
Nieuwbouw Nee

EPC

EPC ref. 20240909-0003365666-RES-1
EPC 383 kWh/m² Label epc_D
EPC datum 09/09/2024
EPC vervaldatum 09/09/2034

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.