Kantoorruimte Te koop Torhout |

NOORD park is een unieke en innovatieve vestiging voor bedrijven en ondernemers. Dit businesspark is meer dan een verzameling van kantoorruimtes en KMO-units, het is een toekomstgericht concept waar een gezonde werkplek vooropstaat. De visie is ontstaan vanuit de overtuiging dat een duurzame werkomgeving, die mensen verbindt, bijdraagt aan de gezondheid en de productiviteit. Bij NOORD park gaan ondernemerschap en welzijn hand in hand.

Het kantoorgebouw bestaat uit 4 gelijkvloerse KMO-units, 4 kantoorverdiepingen (20 units), een daktuin, een ondergrondse parking, bezoekersparking en gemeenschappelijke fietsenberging.

Wat NOORD park uniek maakt is zijn prachtige daktuin met terrassen en wandelpaden die fungeert als buitenruimte voor de werknemers van het gebouw en toegang geeft tot een gemeenschappelijke connectorruimte. Dit concept zorgt ervoor dat duurzaamheid en het welzijn van de gebruikers centraal staan. De strategische locatie gecombineerd met voldoende parkeerplaatsen maakt van NOORD park een toplocatie voor uw bedrijf.

Het gelijkvloers biedt ruimte aan 4 KMO-units, die variëren in oppervlakte tussen 800m² en 900m². Elke unit heeft toegang via de Noordlaan en beschikt over een logistieke ontsluiting aan de achterzijde.

Op niveau +1 bevinden zich 5 kantoren tussen 250m²en 400m² en een gemeenschappelijke connectorruimte die toegang biedt tot de daktuin met ontmoetingsplaats.

Op niveau +2, +3 en +4 bevinden zich ook telkens 5 kantoren tussen 250m²en 400m² met zicht op de prachtige daktuin met terrassen.

Op niveau -1 bevinden zich 124 parkeerplaatsen, voorzieningen voor laadpalen en bergingen.

Meer weten over de mogelijkheden? Contacteer ons!

Download de brochure

 

Interesse?
Neem contact op!

Bel: 0497421894

Algemene info

Type Kantoorruimte
Straat Noordlaan
Stad/Gemeente Torhout
Provincie West-Vlaanderen
Naam gebouw NOORDpark

Gegevens vergunningen

Verkavelingsvergunning Nee
Bouwvergunning Ja
Recht van voorkoop Nee
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Stedenbouwkundige bestemming Industriegebied
G(ebouw)-score 0
P(erceel)-score A
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Technisch

Nieuwbouw Nee
Algemene staat Nieuwbouw

Noordlaan 12, 8820 Torhout (toon op kaart)

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.