De Slimme Vastgoeddagen

De Slimme Vastgoeddagen

De volgende slimme vastgoeddag vindt plaats op zaterdag 27 april! Ontdek alvast de deelnemende panden en stippel uw bezoek uit!

Er zijn 365 dagen in een jaar en ondertussen heeft elk thema zichzelf een dag of event toegeëigend. Of het nu ‘nieuwbouwzondag’ is, een renovatiebeurs of nog iets anders: je kan ontdekken, ervaren, vergelijken en uiteindelijk beslissen dat het een lieve lust is. Alleen de herverkoop van bestaande woningen lijkt daarbij een beetje in de kou te blijven staan. Nochtans ontdekken heel wat kandidaatkopers dat hun droomwoning al gebouwd werd en dat ze die gewoon moesten vinden. 

Op de Slimme Vastgoeddagen by Vlaemynck stellen wij een selectie van panden uit onze portefeuille open voor kandidaat-kopers die, zonder afspraak en zonder veel plichtplegingen, zelf beslissen welke ze willen bezoeken. Het geeft kandidaat-kopers de kans ‘hun’ panden na elkaar te ontdekken en te vergelijken, is tijdsefficiënter dan elke week één bezoek in te plannen en helpt om doordachter en sneller te beslissen. De kans op een geslaagde verkoop neemt toe, waardoor het ook voor de verkoper interessant is. Op elke locatie zal een vastgoedexpert aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en informatie te geven waar nodig.

Met de Slimme Vastgoeddagen – we plannen er twee per jaar – willen we een extra inspanning leveren en het zowel voor de koper als de verkoper makkelijker maken om de juiste match te vinden.

Ook uw pand vlot verkopen?

Op zoek naar een gedreven partner om uw pand te verkopen? Aarzel niet langer en informeer naar onze meerwaarde voor uw pand.

Neem nu contact op!

 

 

Bent u verhinderd op onze Slimme Vastgoeddag? Mail rechtstreeks voor een persoonlijke afspraak:
- Kantoor Tielt: info@vlaemynck.be
- Kantoor Waregem: info@vlaemynck.be
- Kantoor Nieuwpoort: nieuwpoort@vlaemynck.be
- Kantoor Veurne: veurne@vlaemynck.be
- Kantoor Sint-Idesbald: sintidesbald@vlaemynck.be
- Kantoor Bavikhove: info@vlaemynck.be
- Kantoor Heestert: info@vlaemynck.be

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.