Residentie One Harbour

NIEUWBOUW TE KOOP

Nieuwpoort | Vanaf €285 000

One Harbour is centraal gelegen tussen Nieuwpoort bad en - stad, en zal weldra verschijnen aan de kop van de Jachthavenwijk.
De residentie bestaat uit 50 ruime appartementen, waarvan 4 penthouses op de vierde verdieping, in moderne bouwstijl met grote raampartijen die zorgen voor een grote lichtinval. 

Vertoeven in One Harbour is genieten van een connectie met en een panoramisch zicht op de Nieuwpoortse haven. Deze prachtige jachthaven biedt een meerwaarde voor Nieuwpoort en uw nieuwe thuis.

De grote terrassen trekken de woonruimtes open, terwijl de glazen balustrades u een onbelemmerd uitzicht garanderen.
De extensief aangelegde groene omkadering rond One Harbour bezorgt de bewoners dan weer een gevoel van luxe en geborgenheid.

 

 

 

De grootste troef van One Harbour ligt pal aan uw voeten: de jachthaven.

De ideale ligging van One Harbour, op de kruising tussen bad en stad, zorgt ervoor dat u de belangrijkste troeven van Nieuwpoort zowel te voet als met de fiets kunt bereiken.

In de buurt liggen heel wat mogelijkheden om de vrije tijd actief door te brengen, zoals de Paul Orban Promenade, het Prins Mauritspark, het stedelijke zwembad en de tennisclub.

Om de innerlijke mens te versterken vindt u in de dichte omgeving delicatessenzaken, de Nieuwpoortse vismijn en verschillende restaurants in en rond de jachthaven.

 

 

 

 

Download de gratis brochure of contacteer Arthur voor meer informatie


Neem contact op!

Bel: 058777710

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.