Nieuwbouw Handelspand Te huur Waregem | € 5 500

Bent u op zoek naar een unieke kans om een bloeiende handelszaak te starten of uit te breiden? Gelegen op een uiterst strategische commerciële locatie, biedt deze handelsruimte een uitstekende zichtbaarheid en toegankelijkheid voor potentiële klanten. 

Deze unieke handelsruimte is gelegen in de drukbezochte Stormestraat te Waregem, die een van de hoofdwinkelstraten in de stad is, met veel gevestigde waardes.

Het pand beschikt over een ruime vloeroppervlakte van 209,33m² met enplus een mezzanine van 130,38m², in totaal goed voor 339,71m² winkelopp. De hoge ramen laten overvloedig natuurlijk licht binnen, waardoor er een gastvrije sfeer wordt gecreëerd en u beschikt over grote etalages. De moderne architectuur van de residentie geeft het geheel een eigentijdse uitstraling die bijdraagt aan een professioneel en aantrekkelijk kader voor uw zaak! Extra opslag ruimte is voorzien in de kelderverdieping. Er zijn 2 ruime bergingen voorzien en toegankelijk vanuit het pand zelf. 

De handelsruimte wordt casco aangeboden, hierdoor kunt u als ondernemer nog zelf uw stempel drukken en beschikt u over de vrijheid om het pand zelf af te werken en in te richten. 

De locatie in de Stormestraat zorgt voor een constante stroom aan potentiële klanten. Parkeergelegenheden zijn vlakbij, denk maar aan parking "Het Pand" en parkeermogelijkheid in de Meersstraat.

Of u nu een nieuwe ambitieuze handelszaak wenst op te starten of u wenst uw bestaande zaak uit te breiden, dit handelspand zorgt voor unieke kansen!
Neem contact met op ons voor meer info en ontdek hoe deze toplocatie uw ondernemerschap kan boosten!
 

Interesse?
Neem contact op!

Bel: 051404010

Algemene info

Type Handelspand
Straat Stormestraat
Stad/Gemeente Waregem
Provincie West-Vlaanderen
Beschikbaar vanaf in overleg

Afmetingen en kosten

Totale opp. 339 m²

Specificaties

Lift Ja

Indeling

Handelsruimte | 209,33m² 1
Mezzanine | 130,38m² 1
Berging 2

Technisch

Bouwjaar 2023
Nieuwbouw Ja
Algemene staat Casco
Casco Uitstekend
Raamwerk Uitstekend

Omgeving

Centrum
Commercieel
Drukke ligging
Omgeving school
Recreatie - Zwembad
Stadskern
Warenhuizen - Albert Heijn

Stormestraat 39, 8790 Waregem (toon op kaart)

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.