Nieuwbouw Project Te koop Tielt (8700) |

Op een centrale ligging te Tielt, tussen de markt en het station, vinden we 't Feestpaleis.

't Feestpaleis omvat slechts 5 appartementen met een bewuste keuze voor 1, 2 of 3 slaapkamers. Kleinschalig project waarbij op het 2e & 3e verdieping telkens maar 1 appartement is voorzien. 
Net zoals de appartementen zijn ook de parkeermogelijkheden gevarieerd. Vooraan bevindt zich 1 garage, achteraan het gebouw worden 4 ruime carports aangeboden waarvan 2 afgesloten met poort en bijkomend 2 open parkeerplaatsen. 

De architect koos voor een hedendaagse, tijdloze architectuur met verschillende accenten in de verwerking en mix aan materialen. Grote glaspartijen zorgen voor optimaal lichtinval in de appartementen, door de drempelluwe overgang naar de aanpalende ruime terrassen wordt er ingezet op een maximale woonkwaliteit. Zo goed als alle terrassen zijn afgescheiden van elkaar wat een extra toegevoegde waarde biedt naar privacy. 

Het ontwerp voldoet aan alle laatste EPB-eisen naar ventilatie & isolatie. Elk appartement beschikt ook over zonnepanelen, wat in huidig klimaat niet onbelangrijk is. 

Voor de indeling van de appartementen werd één of meerdere varianten uitgewerkt, wat reeds de extra mogelijkheid naar interieur vormgeving aantoont. Deze voorafgaande elementen zijn het resultaat van een grondige voorafgaande studie en leiden tot optimaal wooncomfort en een absolute meerwaarde voor de toekomstige eigenaar.
 

Brochure bekijk het hier
Wablief? Verlaagd BTW-tarief
Dit pand komt in aanmerking voor het verlaagde btw-tarief van 6%*
*Indien u aan de voorwaarden voldoet. Vragen? Neem contact op!

 

Interesse?
Neem contact op!

Bel: 051404010

Ontdek uw eigendom

Te koop
Verkocht
Type Referentie Slpk. Opp. Prijs Status
Appartement 't Feestpaleis - App.0.1 2 91,62 m² prijs weten? Te koop
Appartement 't Feestpaleis - App.1.1 2 99,57 m² Verkocht
Appartement 't Feestpaleis - App.1.2 1 69,1 m² prijs weten? Te koop
Appartement 't Feestpaleis - App.2.1 3 140,19 m² Verkocht
Appartement 't Feestpaleis - App.3.1 2 134,88 m² Verkocht

Algemene info

Type Project
Straat Stationsstraat
Stad/Gemeente Tielt (8700)
Provincie West-Vlaanderen
Naam gebouw 't Feestpaleis, kleinschalig project centrum Tielt

Download

Brochure

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.