Nieuw vastgoedkantoor te Waregem

Vlaemynck breidt de regionale vastgoedactiviteiten uit door de handen in elkaar te slaan met Thiers in Waregem. Dat betekent dat een appartement of woning in Waregem vanaf nu ook via Vlaemynck Vastgoed Waregem kan. Het kantoor in de Keukeldam is een uitbreiding van het bestaande ‘Vlaemynck, uw slimme keuze in vastgoed’-netwerk.

Karel Vlaemynck met vader Lieven en zoon  Frederiek Thiers

Karel Vlaemynck met vader Lieven en zoon Frederiek Thiers

Een woning of appartement in Waregem? Vanaf nu kan het ook via Vlaemynck Vastgoed Waregem

Concreet slaan Group Vlaemynck en Thiers de handen in elkaar in Waregem. THIERS, met een vastgoedkantoor in Waregem en een vastgoedkantoor in Kortrijk, is ruim een halve eeuw actief op de West-Vlaamse huizenmarkt. Zaakvoerder en oprichter Lieven Thiers, ondertussen 77 jaar jong, is stilaan toe aan een andere, meer rustige uitdaging. Zijn opvolger, zoon Frederiek, heeft de handen vol met een eigen succesvol syndickantoor en werd recent verkozen tot penningmeester van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV), dus was een verderzetting van beide vastgoedkantoren niet aan de orde.

 

Huizen te koop in Waregem!

Op zoek naar een nieuwe kandidaat dan maar? Die zoektocht leidde naar Tielt, waar Group Vlaemynck al meer dan twintig jaar toonaangevend is. CEO Karel Vlaemynck was en is volop bezig het bestaande netwerk van Vlaemynck Vastgoedkantoren uit te breiden en een extra item ‘Huizen te koop in Waregem’ behoorde dus tot de mogelijkheden: “Het is net iets complexer dan enkel ‘Huizen te koop in Waregem’ op onze website zetten natuurlijk, maar het klopt dat de interesse van Group Vlaemynck in een vastgoedkantoor in Waregem zeker aanwezig was. Naast Tielt en Nieuwpoort zijn we sinds een half jaar ook in Poperinge en Veurne actief. Door het vastgoedkantoor in Waregem daaraan toe te voegen, worden ons netwerk en onze regionale aanwezigheid opnieuw groter.”

Vlaemynck vastgoedkantoor Waregem

Vlaemynck vastgoedkantoor Waregem

Nieuwbouwprojecten te Waregem

Group Vlaemynck – met thuisbasis in Tielt – zet in eerste instantie de lokale vastgoedactiviteiten vanuit het kantoor in de Keukeldam 31 in Waregem verder. Daar vallen de projecten Albatros, Gaverpark en Juline onder, net zoals City Gardens I & II om de voornaamste te noemen.

‘Onze’ Michelle Bousson, tot nu als makelaar in Tielt actief, zal de woningen en appartementen in Waregem de volgende weken en maanden van nabij leren kennen. Mocht het echt zo eenvoudig zijn, dan zetten we behalve ‘Huizen te koop in Waregem’  op de website en hoefden we verder geen grote inspanningen te leveren”, aldus Karel Vlaemynck. “We komen er wel. Alles op zijn tijd.”

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Vlaemynck Waregem: Noortje Van Daele en Michelle Bousson

Vlaemynck Waregem: Noortje Van Daele en Michelle Bousson

Group Vlaemynck, een overzicht

De vijf regionaal sterk verankerde vastgoedkantoren focussen zich vanzelfsprekend op de commercialisering van onroerende goederen en op vastgoedtransacties. Flexibiliteit en top-vakmanschap staan daarbij centraal. Dankzij enkele sterke samenwerkingen kunnen we ondertussen ook buitenlands vastgoed aanbieden in Spanje of Frankrijk, en het overkoepelende Vlaemynck bedrijfsvastgoed richt zich – los van streek of regio – specifiek op diensten voor ondernemingen. De letterlijke meerwaardezoekers kunnen dan weer terecht bij Vlaemynck Investeringsvastgoed, net zoals het bedrijfsvastgoed een overkoepelend gegeven.

Lange tijd was Tielt het belangrijkste actieterrein van een vlot groeiende Group Vlaemynck, waarin steeds meer verschillende activiteiten een thuis vonden. Met de opening van Vlaemynck Vastgoed in Waregem krijgt ook regio Waregem rechtstreeks toegang tot Group Vlaemynck.

 

Woning of appartement te koop in Waregem

Bent u op zoek naar een villa, kantoor, woning of appartement in Waregem? Of wenst u uw woning te verkopen? Dan bent u bij het vastgoedkantoor te Waregem aan het juiste adres.

Het kantoor is open op maandagvoormiddag (9u - 12u), woensdagnamiddag (13u - 18u), vrijdagnamiddag (13u - 18u) en zaterdagvoormiddag (9u - 12u).
Dinsdag en donderdag enkel geopend op afspraak.

Wij kijken alvast uit naar uw bezoek!

Ontdek ons aanbod

Met onze vastgoedkantoren te Tielt, Nieuwpoort, Veurne, Poperinge en Waregem bieden wij een uitgebreid en gevarieerd aanbod vastgoed in uw buurt: van rijhuizen tot riante villa’s en herenhuizen, appartementen of een luxueus penthouse en nieuwbouwwoningen.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.